Robert Buurma, werkzaam als chefkok bij Restaurant Zuiver op Vlieland heeft niet veel woorden nodig voor dit prachtige eiland.

Wanneer hoorde je voor het eerst iets over Vlieland?

Robert: “Ik hoorde voor het eerst over het eiland toen ik voor de Culinaire Makelaar naar Vlieland ging om te werken als Interim Chef.”

Waar denk je aan bij Vlieland?

Robert: “Dan denk ik aan rust, natuur en heerlijk dorps.”

Wat maakt Vlieland tot zo’n heerlijke bestemming om de vakantie door te brengen?

Robert: “Vlieland heeft een mooi strand. De sfeer en gemoedelijkheid van het eiland moet je hebben ervaren.”

Wat moet je gezien of gedaan hebben tijdens een bezoek aan dit eiland?

Robert: “Het strand op en natuurlijk oesters rapen!”

In welk type accommodatie overnacht je het liefst op Vlieland? En waarom?

Robert: “Vlierijck. Ruime en luxe appartementen en dicht bij het werk.”

Wat vind je van de Vlielander bevolking?

Robert: “De Vlielanders zijn vriendelijk, recht door zee en weten van aanpakken.”

Wat wil je toekomstige bezoekers meegeven?

Robert: “Kom tot rust! Geniet van de kleine momenten op het eiland.”

Robert Buurma

2016-04-28T12:11:28+00:00

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. De cookie-instellingen zijn ingesteld op "toestaan cookies". Als u doorgaat met het gebruik van deze website, zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten